Velkommen til Skovmøllevej 14, Myrup  (klik på linket hvis du vil se kraks kort)

Kommunen siger ja til flexboliger (læs artiklen i Sjællandske her)

Klik for plantegning                                 Klik for plantegning med mål

 

Arkitektonisk bolig i forskudt plan på 301 m2.

“Åbent hus” når det passer dig.
Ring og aftal en tid for fremvisning på tlf. 20 24 99 70 eller send en sms/mail, hvis ikke telefonen bliver besvaret.

  •  

  • Bolig m2: 301/5
  • Grund m2: 2300
  • Stue/vær: 3/4
  • Opført 1973/1977
 •  
 •  

Mange kvadratmeter, en stor have, hvor der er plads til leg og en dejlig beliggenhed i naturskønne omgivelser. Denne pragtvilla, beliggende lidt udenfor Næstved, har det hele til dine, mine og vores børn. Boligen byder på mange flotte løsninger og en moderniseret indretning med flotte, lyse rum, dertil følger en skøn forsænket have og en stor balkon.

Villaen er opført i 1973 og rummer 301 lyse kvadratmeter i to plan. Huset er løbende blevet opdateret med blandt andet et nyt tag inkl. tagrender i 2011 samt hulmursisolering i 2016. Herudover byder boligen på tre moderniserede badeværelser, samt gæstetoilet og et nyt Vordingborg-køkken fra 2015.

Boligen har indgang i en imponerende hall, hvor der er højt til loftet, et flot granitgulv og en rustik murstensvæg.  Herfra er der adgang til køkkenet, den store gildestue med lækker brændeovn som har glas på to sider, gæstetoilettet og den store stue med fantastisk lysindfald fra de store, sydvendte vinduespartier, der leder ud på en stor aflang balkon. Værd at nævne er også den stemningsskabende brændeovn.

I det velindrettede køkken får I mange lyse skabselementer og et godt lysindfald fra 2 vinduer. Herudover byder boligen på et dejligt forældresoveværelse med eget badeværelse med både badekar og bruseniche.

I underetagen er der børneafdeling med hele tre værelser, to af badeværelserne og et stort alrum, der evt. kan anvendes til kontor eller legerum. Herudover er der et pænt vaskerum med plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Udelivet kan I nyde i den forsænkede haveafdeling med sol det meste af dagen. Endvidere følger til ejendommen en stor garage/udhus, en dobbelt carport og et 25 kvm skur til brænde og maskiner.

Fra adressen kan I køre til Næstved centrum på ca. 10 minutter, og Vordingborg ligger ca. 20 minutters kørsel væk. Derudover kommer I til at bo i fredelige, naturskønne omgivelser og to minutters gang fra Myrups fiskesø.